Bemutatkozik a legjobb webfejlesztő cég!

A legjobb webfejlesztő cég titulust elnyerni, kétségtelenül szép eredmény. A mi felfogásunk szerint azonban ügyfeleink megszerzett bizalmát nap mint nap újra ki kell érdemelnünk!
A kölcsönös bizalmon alapuló és hosszú távon is működő kapcsolat fenntartásának képessége szerintünk a jó webfejlesztő cég alapvető ismérve. Ez a képesség ugyanis nem a „legjobb webfejlesztő cég” alapításával egyidejűleg kialakult, „veleszületett” tulajdonság, hanem komplex, sok tudásra, tapasztalatra, értékteremtő, igényes és lelkiismeretes munkára, valamint az Ügyfél és piaci környezete változó igényeire rugalmasan reagáló, szolgáltatói szemléletű feladatvégzésre épített, s valóban kiérdemelt eredmény.
Hogy az ügyfelektől kapott pozitív visszajelzéseken, referenciákon és díjakon kívül miből tudható, hogy Ön valóban az egyik legjobb webfejlesztő céggel dolgozik-e együtt?
A kérdésre adható legegyszerűbb válasz talán ez lehetne: abból, hogy az Ön saját weboldala minden vonatkozásban jól, megbízhatóan, s a vele kapcsolatosan megfogalmazott előzetes elvárásoknak és célkitűzéseknek megfelelően működik. Természetesen mindez csak utólag derül ki, hiszen a legjobb webfejlesztő cégeket elsősorban az általuk elvégzett munka minősíti.
A valódi minőséget kereső, s nem teljesen laikus megbízó persze rengeteg jelből következtethet arra, hogy az általa keresett „legjobb webfejlesztő cég” profizmusa mennyire biztosan áll a valóság talaján. Az árulkodó jelekből álljon itt dióhéjban néhány:
• A megkeresésre, s a megrendelői igényekre adott válasz gyorsasága, szakszerűsége és stílusa.
• Az árképzés átláthatósága, korrektsége.
• A webfejlesztő által használt tartalomkezelő rendszerek megrendelői célkitűzésekhez viszonyított alkalmazhatósága.
• A webfejlesztő által használt szerverek biztonsága, hozzáférhetősége.
• A többlet-programozást igénylő feladatokhoz való alkotói hozzáállás és tudás mibenléte.
• Az elkészített weboldal megrendelői, látogatói és üzemeltetői szempontból értelmezett rendezettsége, megjelenése és kezelhetősége.
• Az elkészült, feltöltött, s működő weboldal újonnan jelentkező igényekhez rugalmasan alkalmazkodó továbbfejleszthetősége.

Ha tehát a fenti szempontokat figyelembe véve Ön, mint megbízó, lépésről lépésre beigazolódni látja, hogy mind üzleti, mind anyagi, mind pedig személyes, szubjektív szempontból is jól tette, hogy weboldala fejlesztésével, üzemeltetésével minket bízott meg, akkor minden bizonnyal valóban megtalálta az Ön számára legjobb webfejlesztő céget.