kosaras emelőgép bérlés

Biztonságos munkavégzés a magasban

Magasban végzett munkákhoz nélkülözhetetlen a megbízhatóság és a biztonság.

Egy stabil kosaras emelő nem csak sokoldalú és gazdaságos megoldás, hanem precíz, balesetmentes munkavégzést tesz lehetővé.

Mire használható egy ilyen szerkezet? Nos, a teljesség igénye nélkül íme néhány terület, ahol érdemes emelőkosaras autó bérlésben gondolkodni:
– közvilágítás kiépítése, karbantartása,
– veszélyes fa kivágása, magas fák metszése,
– csarnokok szerelése,
– tető javítás, bádogos munkák,
– madármentés, gólyafészkek magasítása,
– ablakok és üvegfelületek tisztítása,
– molinók, plakátok kihelyezése,
– homlokzat karbantartás,
– filmforgatás,
– ünnepi dekorációk kihelyezése.

Látható, hogy az alkalmazási területek igen sokrétűek, nem csak az építőipari szegmens veheti hasznát egy ilyen emelő gépnek.

A zala megyei Ódor Klímától bérelhető Octopussy 1715 Twin típusú kosaras emelő 17 méter magasságig alkalmas munkavégzésre. A gép stabilitását négy kitalpalás biztosítja, mely az úgynevezett „spider” emelőkre jellemző. Szemben más típusú emelőkkel, melyek ellensúlyokat használnak, a spider-ek önsúlya mindössze 20-30%-a a hasonló munkamagasságú karos emelőkének.

Az Oil & Steel Octopussy csendes és tiszta munkát tesz lehetővé akár káros anyag kibocsátás nélkül, hiszen a robbanómotoros meghajtás mellett hálózatról is üzemeltethető. Ez különösen beltéri munkák alkalmával jelent hatalmas előnyt. Az emelő gumilánctalpakon közlekedik, ezáltal nem sérti fel a padlót és nem is hagy nyomot maga után. Kiválóan alkalmazható sportcsarnokokban, aulákban, uszodákban, de nagy belmagasságú műemlék épületekben is, ahol különösen lényeges a padlóburkolat épségének megóvása.
Szintén hatalmas előny, hogy a karos emelő összecsukott gumilánctalpakkal és leszerelt emelőkosárral szinte bármely szabvány ajtón befér.

A kosaras emelő bérlés előtt fontos felmérni a munkaterület adottságait, a talajviszonyokat, az épületek közti távolságot, a bejáratok és kapuk szélességét, magasságát. Meg kell határozni a munkavégzés magasságát. Nem szabad elfelejteni, hogy például egy 10 méter emelési magasságú kosaras emelő oldalirányban nem tud kinyúlni 10 méterre. Ha nem biztos benne, hogy az Octopussy 1715 Twin az Önnek megfelelő emelőgép, munkatársunk készséggel segít a legoptimálisabb döntés meghozatalában – figyelembe véve a maximálisan biztonságos munkavégzés szempontjait.

Bérlési szándékát célszerű minél előbb jeleznie az Ódor Klíma felé, hiszen a bérbeadásokat az igények beérkezésének sorrendjében tudjuk teljesíteni. Kosaras emelő bérlés esetén forduljon hozzánk bizalommal!