windex folyadékhűtők

Megfizethető és minőségi hűtési megoldások

A korszerű klímatechnikai rendszerek hűtő- és fűtő energiaszolgáltatója általánosan a folyadékhűtő-hőszivattyú egység.

Az általunk forgalmazott Windex folyadékhűtők rendkívül széles teljesítménytartományt fednek le (5kW-os teljesítménytől egészen 1MW-ig), aminek köszönhetően a lakossági igények mellett képesek vagyunk kielégíteni egyebek mellett bevásárlóközpontok, szállodák, irodaházak és ipari létesítmények hűtési igényeit is.

A folyadékhűtők telepítése igazán akkor éri meg, amikor a hagyományos klímák használata a helyiségek mérete, esetleg nagy száma miatt nem gazdaságos. Ezek az eszközök hőszivattyús kialakítással fűtésre is alkalmassá tehetőek. A kompakt, léghűtéses készülékek kialakítása lehet axiál ventilátoros, illetve centrifugál ventilátoros, de az osztott kialakítású folyadékhűtők is megtalálhatóak a kínálatunkban.

Erős technikai hátterünknek köszönhetően a készülékek vezérlését, illetve komplett belső kialakítását partnereink igényeihez tudjuk alakítani.

A folyadékhűtőkkel kapcsolatban gyakran merül fel kérésként, hogy képesek legyenek hasznosítani a hűtéskor keletkező felesleges hőenergiát; számunkra ez sem jelent akadályt.

A hőszivattyúk, folyadékhűtők és fan-coilok forgalmazása és beüzemelése mellett a Windex szerviz is a tevékenységi körünk részét képezi. Az észak-olasz Windex Grouppal történő szoros együttműködésünknek köszönhetően ezen termékek kizárólagos forgalmazói vagyunk. Nagy biztonsággal kijelenthetjük, hogy az általunk kínált gépek nem csupán rendkívül magas minőséget képviselnek, hanem energiatakarékosságuknak köszönhetően üzemeltetésük gazdaságos és környezetkímélő.
Termékpalettánkról többet megtudhat letölthető, PDF formátumú katalógusunk segítségével. Mivel minden épület kialakítása más, a folyadékhűtők telepítésekor más és más kihívások várnak ránk, emiatt konkrét árajánlatot csak a helyszíni felmérésünk után tudunk adni.

Helyszíni felmérésünk természetesen térítésmentes, és semmilyen további kötelezettséggel sem jár az Ön részéről.