erotikus munka

Otthonról végezhető erotikus munka feltételei

A méltán népszerű és kifizetődő otthonról végezhető erotikus munka, más néven web camerás munka, egyre elterjedtebb a fiatalok körében. Sokan végzik ezt a fajta tevékenységet, hiszen otthonuk biztonságot nyújt nekik és senkivel sem kell fizikai kontaktusba kerülniük. Ám mint minden munkánál, itt sem mindegy, hogy milyen feltételek mellett dolgozunk.
Az első és legfontosabb szempont a gyors és stabil internet és a minél jobb web camera. Ugyanilyen fontos egy normális számítógép. Nem kell csúcs kategóriás gépnek lennie, de el kell, hogy vigye akadás mentesen az oldalt vagy oldalakat, ahol dolgozol. Ahogy nő a kereseted, idővel érdemes beruházni jobb kamerába esetleg egy jobb gépbe.
A gyors és stabil internet után jön a megfelelő világítás. Mindenképp kell annyi megvilágítás, hogy a modell jól látszódjon. A teljes vagy részleges sötétséget mindenképp kerülni kell.
Nagyon fontos dolog még a megfelelő munkakörnyezet kialakítása. Tanácsos olyan helyen végezni a munkát, ahol nyugalom van. A legmegfelelőbb erre egy külön sarok vagy szoba kialakítása. Sokan az ágyukat választják, ami nagyon praktikus például egy műsornál is. De gyakorlatilag bárhonnan végezhető a munka, ahol van egy szék, amire a modell ülhet.
Ha valamelyik munkánál, akkor ennél nagyon fontos a folyamatos kapcsolat a vendégekkel. Igyekezzünk tehát a feltett kérdésekre mindig válaszolni. Az felhasználói fiókok rendben tartására is fordítsunk időt. A profil képeket rendszeresen –akár heti vagy kétheti időközönként- frissítsük.
Ejtsünk pár szót a megjelenésről is. Egy szép és igényes lány szobájánál többen meg fognak állni. Ezért nagyon fontos, hogy a hajunk rendben legyen. Modellként mindig ügyeljünk a higiéniára. A smink ennél a munkánál döntő szerepet játszik, hisz a testünk mellett az arcunk is megfogja a leendő visszatérőket.
Ha ezeket átgondolod és betartod, nagyon jó keresetre tehetsz szert, barátokat szerezhetsz és élvezni fogod, amit csinálsz.