kerékpár

Milyen az igazi városi kerékpár?

Ez az a kerékpár, amelyik egyaránt ideális a közelekedéshez, és a városnézéshez is. Ezzel könnyen kikerülhetőek a dugók, tehát gyorsan eljuthatsz vele a munkahelyedre, így már-már öröm a bringázás. Ilyen kerékpárt a városi bringázáshoz könnyen találsz itt.

Erre a kerékpárra könnyen szerelhetsz gyerekülést, kosarat, így a gyerkőcöt és a bevásárlószatyrot is könnyen tudod utaztatni.

A kényelmes ülés és a kényelmes kormányfogás lehetővé teszi, hogy élvezzük a kerékpározást, így a haladás igazi móka. Aszfaltra tervezték, igazán szép megjelenésűek, persze nincsenek túlbonyolítva. A városi kerékpárt a mindennapokban való használatra tervezték és igazi társ ebben.

Alacsony számú váltóval rendelkeznek, de ez pont elég a városi közlekedéshez. Arra találták ki, hogy elkerüljük a dugót a közlekedésben. Arra, hogy ne kelljen autóba ülnünk, védjük a városi levegőt és a környezetet. Arra, hogy a gyerkőccel együtt tudjunk közös programot tervezni. Arra, hogy könnyen elhozzuk a bevásárolnivalót. Amennyiben ezt a típust választjuk megkönnyíti a mindennapi közeledésünket az utakon. Könnyű és olcsóak ezek a kerékpárok, az interneten számos helyről beszerezheted.