Külföldi tulajdonú társaságok könyvvizsgálata

A Focus Audit Kft. blogbejegyzésben a könyvvizsgálat kapcsán nyújt segítséget az érintetteknek. A könyvvizsgáló választása nehéz feladat, különösen külföldi tulajdonú társaságok esetében. Hogy mik a különbségek külföldi tulajdon esetén, hogy mi szükséges a sikeres döntéshez megtudhatjuk a bejegyzésből. A Focus Audit Kft. Külföldi tulajdonú társaságok könyvvizsgálata című cikkéből szemezgettünk.

Az anyavállalati jelentéscsomagokhoz kapcsolódó szolgáltatásokon túl külföldi tulajdonú ügyfeleink számára is nyújtunk klasszikus könyvvizsgálói szolgáltatásokat, úgy mint:

a beszámoló számviteli átvilágítása
a beszámoló apportértékelése
támogatásfelhasználások hitelesítése
cégfelvásárlások hitelesítése
összeolvadások, szétválások hitelesítése
fordulónapváltások, devizenemváltások és egyéb speciális céghelyzetekkel kapcsolatos hitelesítése.
Külföldi tulajdonú ügyfeleink között megtalálható munkaerő-kölcsönzéssel- és közvetítéssel foglalkozó vállalat. Rendelkezünk ugyanakkor építőipari, energetikai, mezőgazdasági és filmforgalmazással foglalkozó vállalati referenciával is. Évek óta eredményesen dolgozunk együtt nemzetközi bankok hazai leányvállalataival is.

A teljes blogbejegyzés elolvasható a Focus Audit Kft. weboldalán. Könyvvizsgálat, audit, adótanácsadás, IFRS tanácsadás – www.focusaudit.hu